Пнд. - Птц.: 09:00 - 18:00
Субота: 10:00 - 15:00
Неділя: вихідний
032 295-25-40
032 295-48-14
098 642-85-68
Мова  УкраїнськаRussian

Захист особистих даних

Адміністрація магазину інформує всіх зареєстрованих клієнтів про те, що Ваші особисті дані зберігаються в базі магазину MATRASY.COM.UA . Особисті дані клієнтів зберігаються виключно для внутрішнього користування, і обробляються з метою реалізації замовлень, проведення промоційних і рекламних акцій, з дотриманням вимог стосуються захисту даних, визначених у положеннях про захист особистих даних.
Кожен клієнт має право доступу до своїх особистих даних, право на внесення змін до них і може зажадати припинення обробки його особистих даних.
Адміністрація магазину має право надавати особисті дані клієнта іншим фірмам в рекламних та промоційних цілях з дотриманням правил, визначених у положеннях про захист особистих даних.
Під «іншими фірмами» маються на увазі компанії надають послуги доставки вантажів (доставка посилок), сервіси sms-розсилки (доставка повідомлень про відправленнях і проведених акціях), сервіси e-mail розсилки (підписка на новини магазину) та інше. Наприклад, магазин надає адресу клієнта компанії-перевізнику для здійснення доставки. Або, та ж компанія-перевізник використовує номер мобільного телефону клієнта для відправки повідомлення про прибуття вантажу. І інші подібні випадки.
 
Реєструючись і здійснюючи покупки на сайті  MATRASY.COM.UA Ви приймаєте умови наступної угоди:
 
Згода щодо обробки та захисту персональних даних.
 
Проставляючи в поле позначку * я підтверджую, погоджуюся (надаю згоду) на обробку і використання своїх персональних даних (зокрема, на використання, внесення до бази даних, поширення, передачу третім особам, доповнення або інша зміна, видалення та інші дії, які може здійснювати адміністрація сайту з моїми персональними даними у письмовій (паперовій), електронній чи іншій формі), включаючи, але не обмежуючись такими даними: ім'я, прізвище, по батькові, дата народження, паспортні дані, особисте зображення (фото і відео), контактні дані ( адреси, телефон), а також інша інформація, яка необхідна ПП для цілей придбання і доставки мені товарів, які реалізуються ПП або третіми особами за допомогою цього веб-сайту, а також з метою захисту прав споживачів та з метою ведення ПП господарської діяльності, ведення статистики , з метою ведення бухгалтерського та податкового обліку, для комунікації і договірних відносин з державними органами, контрагентами та іншими третіми особами в ході здійснення господарської діяльності, для дотримання внутрішніх правил і процедур у процесі діяльності ПП, а також для інших цілей, що не суперечать чинному законодавству.
Крім зазначеного вище, справжнім надаю свою згоду на те, що у разі потреби, мої персональні дані можуть бути оброблені і переслані (передані) третім особам (зокрема, компанії, що надає послуги доставки товару) у рамках реалізації мети, зазначеної в першому абзаці цього згоди. Цим підтверджую, що внесення моїх персональних даних до бази (бази) даних, передача, розповсюдження, зміна та інша обробка ПП моїх персональних даних з вищезазначеною метою не вимагає додаткового повідомлення мене про такі дії з моїми персональними даними.
 
* Відповідна відмітка ставиться при реєстрації аккаунта або оформленні першого замовлення.
 
Звертаємо Вашу увагу, що дана угода складена згідно закону України «Про захист персональних даних».
Ваші персональні дані надаються особисто Вами і виключно в тій формі та обсязі, який Ви вважаєте припустимим. Інформація, яка нам необхідна для якісного виконання замовлення, - Ваше прізвище, адресу і номер телефону. Без цих даних ми не зможемо відправити Ваші покупки перевізниками. Адміністрація магазині не вимагає паспортні дані клієнтів, ідентифікаційний код, номери банківських рахунків (крім випадку повернення грошових коштів) та іншу конфіденційну інформацію.
 
 

 

Торгово-виробнича компанія АлМакс з 1998 року працює на ринку ортопедичних матраців, за цей час отримала великий досвід у їх виготовленні. Пропонуємо широкий асортимент матраців власного виробництва з ортопедичним ефектом. Ми використовуємо екологічно-чисті наповнювачі: 100% вовна верблюда, вівці, 100% бавовна, кінське волосся, кокосава койра, морська трава, латекс. Сировина для виготовлення матраців надходить безпосередньо з Голландії, Південної Америки, Шрі-Ланки, Китаю і Малайзії та відповідає вітчизняним і міжнародним стандартам, в тому числі суворим вимогам QUL, а також має сертифікат ЕКО-ТЕКС.

  • (032) 295-25-40 (032) 295-48-14 (098) 642-85-68
  • Понеділок - П'ятниця: з 09:00 до 18:00 Субота: з 10:00 до 15:00
  • almaxmatrasy
Матраци виробництва Компанії АЛМАКС © 2009-2017. Designed by AlMax
Львів Маркет Hosting Ukraine